Escabias Naiara_editorial_instantanea_001

Qui sóc?

Una bona pregunta…

El meu nom és Naiara Escabias Oferil (NEO),  sóc fotògrafa, artista, amant de la natura, el cos, l’existència, l’autoconeixement i creixement personal.

Entenc l’art com un camí d’autoconeixement i creixement. La respiració, la contemplació i la plena consciència són la base de les meves creacions artístiques. Creo des de l’escolta del cos i les emocions. L’art m’ha ajudat a deixar anar l’autoexigència. He après a gaudir i fluir, sense estar pendent del resultat. Simplement SER. A part del món de l’art estic connectada amb el món i la filosofia del ioga.

Al principi ho veia per separat i a poc a poc, s’ha anat unint i integrant tot en mi. L’auto escolta, la tolerància, el no judici… tot i que òbviament hi ha moments que costa, és màgic quan ets conscient i retornes al teu centre.  Formada en fotografia, ioga, teràpia transpersonal amb l’art i actualment iniciant el camí de l’Artteràpia, formant-me al máster de l’escola Hephaisto. On estic descobrint un món màgic que va de l’interior a l’exterior, per poder  acompanyar i donar espais a  aquesta part de l’art que ens sana, ens fa connectar i descobrir-nos a nosaltres mateixos. Deixar-nos SER, sense més. Una de les coses que m’encanta és capturar l’essència de cada persona quan es deixa emportar i fluir. Gràcies per llegir-me, dedicar el teu temps i atenció a conèixer-me una mica més. 

Et vols compartir amb mi? 

Vols entrar en el meu món?

All pictures ©Naiara Escabias Oferil | 2022